Nutriforte Oy

Nutriforte Oy on vuonna 1992 perustettu puutarha-alan yritys. Perustaja diplomi-insinööri Osmo Pulkkinen on saanut lannoitealan koulutuksen ja toiminut alalla yhteensä yli 30 vuotta – Osmon osaaminen on luonut Nutriforten toiminnalle vahvan ja asiantuntevan pohjan.

Myymme vesiliukoisia ja pitkävaikutteisia lannoitteita sekä perliittituotteita ammatti- ja harrasteviljelyyn. Lisäksi olemme ottaneet valikoimaamme vedensidonta-aineita ja erikoistuotteen lisäämään vastustuskykyä härmää vastaan.

Korkealaatuiset lannoitteemme valmistaa Haifa Chemicals Ltd, joka on yksi maailman johtavista lannoitevalmistajista. Nutriforten kuluttajapakkauksien valmistus alkoi 1996 ja ne ovat sikäli ainutlaatuisia, että niiden valmistukseen käytetään samoja erikoislannoitteita, joita ammattiviljelijät käyttävät.

Laajasta valikoimastamme löytyy sopivia tuotteita kaikille asiakkaillemme, joita ovat mm. kasvihuone- ja avomaaviljelijät, puutarhaliikkeet, kunnat, kaupungit, seurakunnat, taimistot ja metsätaimitarhat.
 
Oma maahantuonti ja myynti ilman tarpeettomia välikäsiä sekä alhaiset kustannuksemme mahdollistavat edulliset hintamme. Tuotteita voi tilata suoraan verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalvelumme kautta tuoteasiantuntijoihin. Erityisesti kuluttajatuotteita löytyy myös hyvinvarustelluista alan liikkeistä.

Varasto kuluttajatuotteille on Järvenpäässä ja ammattituotteille Vuosaaressa, mistä asiakkaat voivat halutessaan myös noutaa tuotteitamme.