jalleenmyyjat.jpg

Nutriforte Oy myy niin ammatti- kuin harrasteviljelyn tuotteet suoraan joko viljelijöille tai puutarhamyymälöille ja muille tuotteidemme jälleenmyyjille.

Harrasteviljelyn pienpakkaustuotteitamme myyvät hyvin varustetut puutarhamyymälät eri puolilla Suomea. Kysy meiltä lähin tuotteidemme jälleenmyyjä tai pyydä asuinpaikkasi puutarhamyymälää täydentämään valikoimaansa laadukkailla tuotteillamme.

Clima Kontroll Ab myy ruotsinkielisellä Pohjanmaalla etenkin kasvihuoneviljelijöille vesiliukoisia lannoitteitamme: mm. Hyperflex-1 NPK 8-6-30, mutta myös kalium- ja magnesiumnitraattia sekä magnesiumsulfaattia, monokaliumfosfaattia ja Hortifainia ehkäisemään härmää.

Heillä on tarjolla lähes kaikkea, mitä kasvihuoneviljelijät tarvitsevat – jopa täydelliset kasvihuonetoimitukset, mutta myös laadukkaat hollantilaiset Cultilene-kivivillatuotteet sekä Hortimax-ohjausautomatiikka, Biobestin kimalaiset ja torjunta. Ala-Talkkarin lämpökeskukset ja Wanjet-ruiskut ja robotit jälleenmyytäväksi koko Suomen alueella - pyydä tarjous!

Clima Kontroll Ab
Åsvägen 95
64220 Yttermark
Puh. 06- 225 6401, Fax. 06- 225 6402