tomaatti-mansikka.jpg

Tomaatti- & Mansikkaravinne (1)
+ Typpi- & Kalsiumravinne (2)
= runsaampi ja laadukkaampi sato
Erikoislannoite tomaatille ja mansikalle, ainutlaatuinen tuote Pohjoismaissa
, uusi lannoitustapa (1 + 2) nyt myös harrasteviljelijöille


  • tuotteiden määrää ja suhdetta voidaan muuttaa kasvin tarpeiden mukaan myös viljelykauden aikana kuten ammattiviljelyssä

Vesiliukoiset tuotteet no 1 ja 2 kasvihuone- ja puutarhakäyttöön – myös vesiviljelyyn


  • paras kasvu, jos tuotteita no 1 ja 2 käytetään yhdessä

. Ammattiviljelyn suositut tuotteet Nutriforte Tomaatti- & Mansikka- (no 1) sekä Typpi- & Kalsiumravinne (no 2) ovat nyt tarjolla pienpakkauksina myös kuluttajille. Nyt harrasteviljelijöillä on ainutlaatuinen mahdollisuus käyttää ammattiviljelyssä jo pitkään käytettyä lannoitustapaa, jolloin tuotteiden määrää ja suhdetta voidaan muuttaa kasvin tarpeiden mukaan myös viljelykauden aikana, jolloin kasvi saa jatkuvasti kaikki pää- ja hivenravinteet - myös kalsiumia, joka on välttämätöntä kaikille kasveille.

 Tuotteet no 1 ja 2 sopivat yhdessä käytettynä kaikille kasveille eri kasvualustoilla, jolloin saadaan erinomainen kasvu ja sato – myös hyvä maku. Tuotteen no 2 käyttö ehkäisee kalsiumin puutosoireita – mm. tomaatin latvamätää.


KÄYTTÖOHJE


Tuotteen no 1 käyttöohjeessa on lannoitusohjeet mm. tomaatille, chilille, hedelmäpuille, mansikalle, vadelmalle, herukoille, kasvimaan kasveille sekä kurkulle ja paprikalle.

 Aloita elokuun aikana monivuotisten kasvien lannoitus vesiliukoisella Syyslannoitteellamme.TUOTESELOSTE


NUTRIFORTE TOMAATTI- & MANSIKKARAVINNE on täysin vesiliukoinen täyslannoite, joka sisältää kaikki pää- ja hivenravinteet. Tuote on valmistettu puhtaista, ensiluokkaisista kloorivapaista raaka-aineista. Se sisältää runsaasti kaliumia (noin 30 %), mutta vähän typpeä.
Pakkaus: 900 g

Tukkupakkaus: 18 kpl

EAN-koodi: 6418448010217

Valmistus: Nutriforte Oy, Järvenpää, FINLAND