Vuonna 1996 aloitimme uuden kodin ja puutarhan lannoitteiden toimialan. Nykyisin meillä on tarjolla laaja valikoima tuotteita kuluttajille.

Nutriforten kuluttajapakkaukset ovat käteviä kooltaan ja myyviä ulkoasultaan. Niiden valmistukseen käytetään ammattiviljelyn erikoistuotteita. Asiakastyytyväisyytemme on erinomainen tuotteillamme saatavan hyvän kasvun ja kauniin kukkaloiston ansiosta. Vesiliukoiset ja nopeavaikutteiset, ureattomat lannoitteemme sisältävät kaikki kasvin tarvitsemat pää- ja hivenaineravinteet sekä runsaasti kasveille tarpeellista magnesiumia.

Ne ovat helposti annosteltavassa jauhemuodossa, ja niissä oleva typpi on korkealaatuisessa nitraatti- ja
ammoniummuodossa. Pitkävaikutteiset ja rakeiset lannoitteemme ovat ihanteellinen ratkaisu tämän päivän kiireisille ihmisille. Lannoite ruokkii kasveja yötä päivää – saat vähällä vaivalla vaikuttavan kukkaloiston! Toimitamme tuotteitamme myös myymälälavoissa – jopa ns. sekalavoina.

Maanparannusperliitti – savimaan parantaja on valmistettu laavakivestä, ja sillä saadaan kova savinen maa ilmavaksi ja hyvin kuohkeaksi jopa vuosikymmeniksi, jolloin kasvu paranee oleellisesti, koska kasvien juurilla on silloin riittävästi ilmaa.