Valikoimiimme kuuluu useita vesiliukoisia kukka- ja vihannesviljelyyn sekä avomaaviljelyyn että metsätaimitarhoille suunniteltuja Hyperflex-lannoitteita, jotka olemme itse kehittäneet. Niistä on suosituin vuodesta 1993 markkinoilla ollut vesiliukoinen Hyperflex-1 S NPK 8-6-30.

Tarjontamme on laajentunut kattamaan kaikki kasvihuone- ja avomaaviljelijöitten tarvitsemat vesiliukoiset lannoitteet. Tarjoamme myös tarkat lannoitusohjeet, jotta viljelijällä olisi paremmat eväät onnistumiseen.

Kasvihuone- ja avomaaviljelyyn kehitetyillä tuotteilla viljely on onnistunut erinomaisesti, ja viljelijät ovat saaneet lisätuottoja hyvästä sadosta ja kustannussäästöjä lannoitehankinnoissaan ja siksi he ovat olleet tyytyväisiä tuotteisiimme.

Valikoimiimme kuuluvat myös pitkävaikutteiset Multicote-lannoitteet. Niiden käytöllä varmistetaan hallittu, erinomainen kasvu ja kukinta sekä säästetään työkustannuksissa. Suosittelemme yleensä Pohjois- ja Keski-Suomeen Multicote 4 M- ja Etelä-Suomeen Multicote 6 M-laatua, mutta kasvupaikan valoisuus voi lisäksi vaikuttaa lannoitetyypin valintaan.  


Laavakivestä valmistettu perliitti soveltuu lukuisiin käyttökohteisiin joko maaperään sekoitettuna tai kasvualustaksi sellaisenaan. Se on ihanteellinen kasvualusta monien hyvien ominaisuuksiensa vuoksi.
Kasvihuone- ja avomaaviljelyn tarpeisiin on saatavana kasvua edistävää ainetta, Hortifainia, joka lisää kasvien vastustuskykyä härmää vastaan.

Tarjolla on myös kasvualustaan sekoitettava erikoistuote, Aquabonder, joka sitoo kastelu- ja sadevettä, ja luovuttaa sitä vähitellen kasvin käyttöön.